Vilka är vi?

Borglanda är ett trevligt välbesökt flygfält med en banlängd på 625m och 50m bred. Bana 03/21. Alltid vältrat och klippt och väl skött för alla flygares bästa.

  • Vi kan erbjuda bränsle 100LL
  • Borglanda har radiofrekvens 123.55 Mhz

Borglanda är ingen klubb. Det är ett flygfält som delas av flera klubbar och sektioner.

  • Ölands Flygklubb
  • Borglandas UL Sällskap
  • Flygsektionen
  • Ölands Motorklubb

Borglanda styrs och sköts av Ölands Motorklubbs flygsektion som har mer än 30 medlemmar. Tillsammans har vi gemensamma dagar som vi hjälpsåt och tar han om fältet.

Under sommartid turas vi om att ha jour tid i klubbstugan för våra besökare så det alltid finns färskt fika eller tilltugg.

Avgifter

Borglanda har obligatorisk landningsavgift på 60:-. För den som landar här ofta kan köpa ett landningskort för 500:- som räcker ett år.

Man kan köpa ett landningskort genom att sätta in 500:- på vårat bankgiro 5961-1475 och markera med flygplansbeteckningen. Går bra att sätta in landningsavgiften där med.

Medlemsskap / Påverka

Vill man vara med och påverka måste man vara medlem och bidra med någon hjälpdag.

Medlem kan du bli genom att betala in medlemsavgiften på 500:- / år. Sätter man in på samma bankgiro som innan 5961-1475 och märka betalningen med sitt namn. Går även bra att betala direkt till våran kassör.

Hyra / Boka flygplan

Medlemmar samt gästmedlemmar kan boka och hyra flygplan. Mer info hittar du på fliken Mail/Bokning. OBS! Vid betalning av hyra för bokad flygning gäller andra konton. Kontakta borglanda[at]borglanda.se för information samt regler.